OM MIG

Elinors Måleri

Är det dags att sätta lite färg på tillvaron med nymålade tak och väggar? Ett professionellt utfört måleriarbete kan ge effektiva och smakfulla detaljer i ditt hem. Valet av färger för ditt hem har en avgörande roll för vilken känsla hemmet inger. Kanske har du en färdig plan på hur du önskar måla om ditt hem eller så önskar du rådgivning innan projektstart. Oavsett vilket kan du vända dig till mig på Elinors Måleri så hjälper jag dig ett steg närmare ditt drömhem.

Elinors Måleri drivs av mig, Elinor, som varit verksam som målare under 8 års tid. Jag har länge gått i tankarna på att starta eget och valde till slut att gör slag i saken och starta min egen målerifirma. Idag finns Elinors Måleri tillgängligt för både privatpersoner och företagare i Lidköping med omnejd som önskar få hjälp med olika sorters måleriprojekt.

Låter det intressant och du önskar veta mer om de tjänster jag erbjuder är du välkommen att kontakta mig. Du når mig via både mejl och telefon. Detsamma gäller om du önskar en offert.

Jag ser fram emot att höra från dig!